Aanbod

Werkwijze

Tarieven

Ga naar:

De ‘magie’ van beelden is dat het je even kan terug brengen naar een bepaald moment, naar de emotie die je toen voelde. Mijn doel is om jullie 10 of 20 jaar na jullie huwelijk nog te laten genieten van de bruiloft.

Herinneringen voor het leven

Na de bruiloft ga ik snel aan de slag om de beelden te bewerken. Uiterlijk binnen 10 weken ontvangen jullie de fotoserie door middel van een online privé gallery. 

03. Bewerking & oplevering

Bijna onopgemerkt leg ik jullie dag vast. Van de spanning als de dag begint tot de ontlading tijdens het feest. Relaxt en zonder te regisseren beweeg ik me tussen jullie gasten. Vaak heb je niet door dat ik er ben en beweeg ik me soepel tussen jullie gasten.

02. The big day

We leren elkaar kennen en bespreken de bruiloft en welke elementen jullie belangrijk vinden om terug te zien in de beelden. Dit kan plaatsvinden in een leuk cafe in Den Haag maar vaker nog vindt de kennismaking plaats thuis op bank via videobellen.

01. Kennismaking

Mijn werkwijze

Dit wil ik!

Website Assets-Arch Outline

1450 euro

kennismakingsgesprek
6 uur fotografie
ruim 300 foto's in hoge resolutie
online privé gallery om te delen
preview van ±25 foto's binnen 1 week
btw en reiskosten binnen Nederland

Wat is inclusief?

Mijn foto's zijn warm, spontaan en natuurlijk. Jullie hoeven, met uitzondering van de locatieshoot, niet voor mij te poseren. Ik ben op de achtergrond aanwezig om de spontane, emotionele en grappige momenten vast te leggen. 

foto's: leg jullie liefde vast

Extra's

tarieven

vraag de brochure aan

vraag de brochure aan

Website Assets-Arch Outline

extra's

vanaf 125 euro

extra uren
tweede fotograaf
trouwalbum

opties

Hoeveel uur jullie mij erbij hebben is helemaal aan jullie! Het liefst begin ik de dag ontspannen tijdens jullie klaarmaken, zo leer ik jullie kennen en wennen jullie aan mijn camera. Meestal blijf ik tot 's avonds het feest een beetje op gang is gekomen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van jullie bruiloft. Ik denk graag mee!

EXTRA's

Extra's

TARIEven

vraag de brochure aan

Ik maak graag kennis om al jullie wensen te bespreken

© Mirjam Cornelisse Photography

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden