Beeldmaker met een hart voor reizen

We leven in een snelle wereld waarin we makkelijk kunnen vergeten om te genieten van wat er om ons heen is. Momenten stapelen zich vluchtig op elkaar. Een bruiloft is een moment waarbij je even stilstaat bij wat er is: liefde. Ik wil dat moment vastleggen zodat je jaren later nog weet hoe het was om daar te staan met al je favoriete mensen om je heen. Want door te waarderen wat we hebben is er net een beetje meer liefde in de wereld.

Een visuele storyteller.

Hi! Ik ben Mirjam

Sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan het vastleggen van momenten en in 2017 ben ik begonnen met het filmen van bruiloften.  Al snel ben ik ook gaan fotograferen en hierin vond ik mijn uiteindelijke passie. Door mijn achtergrond in antropologie vind ik het heerlijk om met mijn camera mensen te observeren en grappige, emotionele of juist hele kleine momenten vast te leggen. De momenten waar een bruidspaar jaren later met veel plezier nog op terugkijkt. 

Najaar 2015, tijdens een reis in Sri Lanka, maakte ik mijn eerste filmpje. Gewoon met mijn smartphone. Slechte beeldkwaliteit en gemonteerd met een gratis app. Het filmpje zelf stelde niets voor, maar voor mij was het een ‘AHA!’ moment. Met mijn eigen handen kon ik een verhaal vertellen en de sfeer van het moment vastleggen. 

Mijn verhaal

Sri lanka

Tanzania

marokko

Mexico

Spanje

Reizen zit er van jongs af aan bij mij ingebakken. Ik houd ervan om nieuwe culturen, landschappen en mensen te leren kennen. Laat het mij dus weten als jullie in het buitenland trouwen, dan kijken we wat er mogelijk is.

favoriete bestemmingen

Website Assets-Arch Outline

Als er geen bruiloften op de planning staan ga ik het liefst op reis naar daar waar de zon schijnt en de golven binnen rollen. Vaak gaan we op pad met onze vintage caravan uit ’69 en trekken dan met een auto volgeladen met surfboards en mountainbikes door Frankrijk en Spanje. Maar we zoeken ook graaag de surf en het avontuur op buiten Europa en hebben al mooi reizen door Marocco, Nicaragua, Sri Lanka, Tanzania, Mexico, Curacao en Cuba mogen maken. 

De wereld rondreizen

Samen met mijn man Luuk woon ik in Den Haag op 10 minuten van het strand. Zodra er golven zijn springen we op de fiets met onze surfboards. 

Surfen

Waar ik blij van word

leer me kennen

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

© Mirjam Cornelisse Photography

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden